28.11.2014

LL pikkujoulut



Noniin, nyt kun vihdoin ja viimein nuo koeviikot ovat ohi pääsen minäkin omalta osaltani hieman blogia kirjoittelemaan. Elikkä tuossa pari päivää takaperin käytiin Nikin kanssa punttisalin järjestämissä pikkujoulu-juhlissa. Nikki fiksuna kaverina otti mukaansa kameran joten kuviakin saatiin otettua.

Tarjolla oli vaikka minkä laisia herkkuja, luentoja, hierontaa sekä zumbaa. Tosin minun ja Nikin illan ohjelmaan kuului, salilla riehumisen lisäksi, suuremmissa määrin pelkkä luento. Istuttiin ,glögi mukit kädessä, ja kuuntelimme eri raakaaineiden tärkeyttä sekä mitä saa ja ei saa syödä. Oli oikein hyvä ja opettavainen luento. Kiinnostuin itse niin paljon tämän kyseisen luennon pitäjän tiedoista että päätettiin sitten yhdessä hänen kanssa väsertää minulle jonkun sortin ruoka-ohjelma. Ei laihduttamista varten, enemmänkin oman henkilökohtaisen syyn takia.

Mutta kaikkian kaikkiaan oli todella onnistunut sekä hauska ilta. Ensi vuonna taas uudestaan. Toivotan teille kaikille mukavia viikonloppuja omalta osaltani nimittäin minusta ei tulla kuulemaan ennen maanataita tämän koommin koska tämä tyttö lähtee ansaitulle kylpylä viikonlopulle, mooi. <3

//Iina









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti