26.11.2014

Tylsää lukiessa?

Moikka taas kaikille!

Ajattelin postata tällasen pikku vinkin miten voi piristää vähän oloa kokeisiin lukemisen aikana! Itse pitäisi lukea englannin kokeeseen, joten tästä tuli itsellenikin apua!

Elikkä, tuntuuko joskus että sinulla on tosi tylsää ja ei ollenkaan huvittaisi lukea kokeisiin (tyhmä kysymys, kaikilla on vähintään kerran näitä päiviä)? Tai ehkä sinulla on extra paljon energiaa juuri silloin kun pitäisi rauhottua ja istahtaa koulukirjojen eteen? Näin on ainakin minulla. Joten minä vähän mietin että mikä saa minut aina pirteäksi? No treenaaminen tietysti. Mutta kun nyt kuitenkin on se koe tulossa niin on pakko lukea eikä voi lähteä salille. Noh, mikä avuksi?

Kehitin tällasen ihan lyhyen treeniohjelman jonka tekemiseen ei kulu kuin 5-10 minuuttia! Juuri sopivan pituinen aika, eikö vain? Eli tätä ohjelmaa teen aina kun vähän alkaa väsyttää, keskittymiskyky on aivan muualla tai myös jos on liikaa energiaa kropassa. Kun teet tämän ihan lyhyen ohjelman, on kohta parempi olo ja jaksat taas lukea uudestaan vähän eteenpäin. Kun rupeaa taas tökkimään, tee sarja uudestaan! Näin teen itse, ja voin sanoa että toimii hyvin!

Elikkä ohjelma olis seuraavan lainen:

1 min hyppynarulla
20 squats
10 lunges (per jalka)
10 burpees
10 pushups
10 sit-ups
15 crunches
1 min hyppynarulla

//Nikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti