30.12.2014



Morjensta! Ei ole tullut jouluna kirjoitettua tänne, joten päätin nyt raahautua tietokoneen eteen ja kirjoittaa oikein kunnolla. Elikkä mitäs mun jouluun on kuulunut tänä vuonna?

Olen nukkunut aika runsaasti, tosi ihanaa on ollut! Rakastan näitä lomia koulukauden välissä jolloin saa ihan kunnolla levätä ja unohtaa stressit. 

Elikkä jouluaattona olin salilla, sieltä kirkkoon ja sitten perheen kesken joulua vietettiin. Perinteisesti syötiin jouluruokaa ja avattiin joululahjoja. Tuli myös laulettua vähän laulujakin. Tosi kivaa oli ja ihanan joulullinen fiilis!



Nämä muut päivät ovat sitten kuluneet sukulaisia tavattaessa ja kavereiden kanssa olessa. Oltiin Iinan ja hänen siskonsa kanssa pulkkamäessä yhtenä päivänä, oli ihan super kivaa! Pitää ottaa uusiksi heti kun vaan ehditään! Sitten ollaan iinan ja Antonin kanssa oltu keskustassa shoppaamassa joulualeissa. Olin niin ylpeä itsestäni etten ollut ostanut ollenkaan mitään koko päivänä, ja sitten tulin Gina Tricoohon ja sieltähän sitten ostin mukaani kolme puseroa :D Mutta kyllä oli ihana tunne saada jotain uutta, kun en ole koko syksynä pystynyt ostaa yhtään mitään rahapulan takia. Iloinen tyttö täällä jolla on vihdoin pikkasen rahaa! 


Huomenna olis vuoden viimenen päivä! Ihan uskomatonta että taas on mennyt kokonainen vuosi! Uusi vuosi aloitetaan yhdessä Iinan ja Antonin kanssa, odotan innolla! Tulee varmaankin olemaan tosi kivaa, niinkuin aina noiden kahden kanssa! 

Ajattelin että voisin huomenna kirjoittaa vähän kuluneesta vuodesta, ehkä kuviakin voisin pistää vähän mukaan. Silloin siis, moikka!


//Nikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti