23.12.2014

Tavallista hauskempi lenkki




Iltaa kaikille! Tulin tossa tunti sitten kotiin salilta ja nyt tuntuu ihanasti lihaksissa! En tiedä mikä olisi mukavampaa kuin treenikipu! Silloin aina tietää tehneensä kunnolla ja että lihakset joutuvat ihan kunnolla treenaamaan!

Elikkä lenkkeilin salille (noin kilometri) alkulämmittelynä, joten aloitin treenaamisen sitten heti salille päästyäni. Yllättävän paljon ihmisiä oli vaikka on joulu. Tosi kiva nähdä että en ole ainoa joka haluaa myös näin joulun alla treenata! :)

Tänään treenasin käsiä. Tein jokaista liikettä kohden 50 toistoa 3kg painoilla. En ollenkaan tiedä tekemäni liikkeiden nimiä, joten siksi en tällä kertaa tee listaa. Sanotaan vaan että tein kaikkia käsilihasryhmiä, elikkä suurinpiirtein kaikkia käsilihasliikkeitä joita osaan. Mutta liikkeisiin kuuluivat punnerrukset, dipsit ja bicep-curlsit sekä paljon muitakin!

Kotiin tullessa ei huvittanut juosta (koska en oo juoksuihmisiä :D) niin päätin vähän tehdä kävelystä hauskemman. Elikkä tein aina yhden valopylvään kohdalla jonkin liikkeen jota jatkoin kunnes olin tullut seuraavan valopylvään kohdalle. Tein eri liikkeitä jokaisen pylvään kohdalle joten tuli vähän vaihtelua myös! Esimerkkejä liikkeistä joita tein oli kyykkyhyppyjä (eteenpäin), askelkyykkyjä (lunges), burpees (huom minulla oli hanskat) sekä hyppyjä jossa nostan polvet korkealle tai jalat pakaroihin. Mitä tahansa liikkeitä joita tulee mieleen voi tehdä! Oli tosi paljon hauskempaa ja hengästyinkin oikein kunnolla! Todella hyvää vaihtelua tylsempään kävelyyn! Aivan varmasti teen samoin huomenna lähtiessäni salille! :)

//Nikki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti